Manikűr - Pedikűr

Újdonság!

Valószínűleg Önnel is előfordult már életében legalább egyszer, hogy lábujján a köröm széle benőtt a körömsáncba. Nincs annál kellemetlenebb és fájdalmasabb, mint amikor kénytelenek vagyunk cipőbe szorítani a fájó körmöt. Nem fordítunk kellő figyelmet arra, hogy hogyan vágjuk körmeinket, amellyel gyakran súlyos következményeket előzhetnénk meg.

Nem probléma többé a benőtt lábköröm! Forradalmi új lehetőség a benőtt köröm kezelésére!

  • Benőtt lábköröm
  • Csőköröm
  • Deformált köröm

3TO Spange

A 3TO Spange egy három részből álló fém körömszabályozó kapocs, különleges minőségű rugós acéldrótból, melyet műtéteknél is alkalmaznak. Gyors és egyedi alkalmazási lehetőség a benőtt lábköröm kezelésére.
A 3TO-Spange kiválóan alkalmas a benőtt és eldeformálódott körmök kezelésére. A kapcsok végét gyengéden a köröm széle alá helyezve egy összehúzó drót segítségével a körömlemezen összekapcsoljuk. Ennek segítségével a benőtt köröm kiemelkedik a körömsáncból, lehetővé téve, hogy a köröm az eredeti formájában nőjön tovább. A három részből álló körömszabályozót (3TO-Spange) már évek óta nagy hatékonysággal alkalmazzák a benőtt és eldeformálódott körmök kezelésénél – nem kevésbé azért, mert nem zavarja a páciens mindennapi életét.

Combiped - Pedikűr - Manikűr - Mosonmagyaróvár 3-To Spange - Bellissima Szépségstúdió Mosonmagyaróvár Podofix - Manikűr - Pedikűr - Bellissima Mosonmagyaróvár

Podofix Spange

A Podofix spange innovatív kezelési módszer a benőtt köröm kezelésében. Ez a fajta körömkorrekció szinte mindenki számára alkalmazható, beleértve a gyermekeket, cukorbetegeket egyaránt. Orvosi és esztétikai eredményei pácienseket és terapeutákat egyaránt meggyőzött.
A Podofix spange gyengéd alternatívát jelent a körömelváltozások korrekciójánál és segít, hogy a köröm visszanyerhesse eredeti, egészséges formáját. Ezzel az egyszerű módszerrel elkerülhetők az operációk és a kényelmetlen, fájó érzés is gyorsan, fájdalommentesen megszüntethető. A Podofix spange az egyén saját körméhez alakítható és azonnal, észrevehetően csökkenti a kényelmetlenséget a legtöbb esetben. Ez a típus használható a 3TO-Spange vagy a COMBIped spange előkezelésére, ha a köröm túl mélyen nyomul a körümsáncba. A kezelés tartama alatt a mindennapi élet, a sport vagy vízi tevékenységek nem korlátozódnak.

Combiped

A COMBIped használható eldeformálódott, benőtt és csőszerűen kialakult körmök okozta fájdalom esetén. A körömkapocs segítségével lehetővé válik a drótos körömkapocs használata, ha csak az egyik körömszél közelíthető meg. Az alkalmazástól függően a kapcsot felhelyezhetjük úgy, hogy mindkét oldalra vagy csak az egyik oldalra fejtsen ki hatást. Ezt a típust akkor is használhatjuk, ha a körmöt körülvevő terület be van gyulladva. Különlegesen lapos formája és a rugós drót hosszantartó hatása miatt a COMBIped körömszabályozó a maximális kényelmet az optimális eredménnyel kombinálja.

3TO-spange Bellissima Szépségstúdió Mosonmagyaróvár

 


 

 

ManikűrkészletAz ápolt kéz és a vágott, egészséges körmök egészségi állapotunkról és ápoltságunkról vallanak, míg az elhanyagolt kéz nemcsak rossz benyomást kelt, de idősebbnek is mutathat bennünket a korunknál. A kommunikáció fontos eszközeként kezünk mindig szem előtt van, nem mindegy milyen benyomást keltünk vele! Az ápolt kéz önbizalomról árulkodik, bizalmat közvetít.

Kezünket, körmeinket manikűrrel, lábainkat pedikűr segítségével varázsolhatjuk szebbé.

 Fotókért kérem kattintson erre a linkre:

 

Kéz,-és lábápolás, Bellissima - Kezek és lábak harmóniája

 

Manikűr

 

Míg a testünk szinte minden részét ápoljuk, a kezünkről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig minden nap ki van téve az időjárásnak, vegyszereknek, kiszárad, berepedezik – és igen, könnyen megöregszik.

 

A manikűr a köröm rövidítését, formázását, igény esetén a körömágy bőrének kivágását, köröm körüli bőr rendbetételét, a köröm felületének lakkozását, a kéz krémezését tartalmazza.

Manikűr-Bellissima SzépségstúdióKlasszikus manikür: A kezeket áztatjuk, a körmöt és a bőrt manikür eszközökkel ápoljuk. Körömbőr feltolót, kaparót használunk, és bőrvágó ollót, ha a vendég igényt tart rá. Fontos tanács otthonra is: saját természetes körmünket, csak akkor vágjuk ollóval, ha nagyon hosszú, és rövidet szeretnénk. A végső formát valamilyen reszelővel adjuk meg neki.  Saját körömhöz ne használjunk papírreszelőt!

Francia manikür: sokan félreértik ezt a fogalmat. A francia manikür azt jelenti, hogy a kezeket nem áztatjuk, hanem egy bőroldó folyadékkal távolítjuk el a körömre tapadt bőröket. A bőroldó folyadék veszélyes, használata szakembert kíván. Inkább azoknak ajánlott ez a manikür forma, akiknek nem túl erős a kutikulájuk (=körömbőr) A francia manikürt általában keverik a francia lakkozással. Pedig a kettő igazából nem kapcsolódik egymáshoz.

Kézápolással foglalkozó szakemberek között mindig vita tárgya, hogy beáztassuk a vendég kezét vagy sem. Az áztatás során a köröm vizet szív magába és megduzzad.

Amikor megszáradt  a körömlemez összehúzódik.
Ha a körmöket azelőtt lakkozzuk, mielőtt azok teljesen megszáradnának, előfordulhat, hogy a körömlakk megreped. Sőt a zselés lakk (tartós lakk)nagyon hamar, 1-2 nap alatt lepereg.


Pedikűr

Pedikűr - Bellissima SzépségstúdióA lábaink egy életen át hűségesen szolgálnak bennünket, mi mégis nagyon keveset törődünk velük.A szűk cipők, a magas sarkú, az egész napos bakancsban történő munka miatt talpunkon bőrkeményedések, tyúkszem, köröm benövés keletkezhet.  
Lábaink karbantartására, ápolására fordítjuk a legkevesebb időt, holott ez a testrészünk van kitéve a legnagyobb terhelésnek. Érdemes tehát odafigyelni különösen nyáron, a mikor a nyitott szandálok, papucsok és rövid szoknyák idejét éljük! De a téli hónapok is eléggé megviselik lábunkat! Az igénybevétel pedig állandó, tehát nem árt egy kis kényeztetés ekkor sem. Fontos, hogy lábainkat megbecsüljük és havi egy alkalommal egy kis kényeztetésbe részesítsük.

 

Bellissima Pedikür Bellissima Pedikür

 

A kezelés folyamata:

Lábáztatás után kézi pedikűr eszközökkel és csiszológéppel együttesen eltávolítjuk az elhalt hámréteget. Kézi eszközökkel a vastagabb bőrrétegeket és elváltozásokat ( tyúkszem, benőtt köröm, körömgomba stb.)  kezeljük. A csiszológép speciális pedikűr fejeivel történik a hántolt felület kiegyenlítése, simítása, a kisebb bőrkeményedések eltávolítása. A körmök rövidítése, formázása tetszőlegesen, illetve körömtípustól függően történhet géppel vagy kézi eszközökkel (ollók, reszelők). A kezelés végén igény szerint körömlakkozás majd a hidratáló bőrtáplálás. 


Parafinos kéz- és lábápolás: A parafin kollagénes, víz- és zsiradékpótló, mely természetes vitaminokat juttat a bőr mélyére és a körömszaru alá is. Így nemcsak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átitatja!

Az alapos tisztítás után eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. A testmeleg parafinba mártott kéz három réteget, a láb 1 vastagon felkent réteget kap, de mielőtt az teljesen megszáradna, egy tasakba bújtatjuk a kezet vagy a lábat és az egész egy kesztyűt vagy zoknit kap, dunsztolásnak. A meleg hatására kinyílnak a pórusok, könnyen beszívódik a pakolás. 20 perc elteltével fóliaszerűen eltávolítható. Befejezésként Aole Vera pakolás kerül fel, ami összehúzza a kitágult pórusokat. A kezelés hatására a bőr puha, bársonyos és rugalmas lesz.
Amire ajánljuk: izületi problémák, reumás panaszok, száraz bőr kezelésére.

 

Zselés lakkozás  GÉL-LAKK: A zselé tartóssága a lakkozás könnyedségével!

Egy teljesen új technológia, olyan egyszerű, mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (kb.3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény; a vendégnek nem kell rá vigyáznia, mint a lakkra. Amikor már látszik a lenövés, akkor nem kell csiszolni, hanem teljesen egyszerűen le lehet oldani a gél-lakkot a körömről.  A köröm kinézete lehet hasonló a műkörömhöz, vagy lehet olyan, mint a lakkozott köröm. Nincs megvastagodás, nincs magas C ív, az elegáns természetes köröm kinézetét kelti, mégis tartósan szép, és persze erősebb tartása van a körömnek a zselé tartalom miatt, mint a hagyományos lakkokkal.  A gél-lakkot lábkörmökre is kiválóan lehet alkalmazni! A hagyományos zselés körmöktől eltérően, szintén lakkhatású, gyönyörű, tartós és kényelmes viselet, hiszen vékonyabb a felület, nem nyomja a zárt cipő sem! Így mindig friss, tökéletes díszítést viselhetünk kezünkön, lábunkon!!!

 

 Várjuk jelentkezését!

Bellissima Szépségstúdió

 Bellissima Szépségstúdió

9200 Mosonmagyaróvár, Károly út 16.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.bellissimaszepsegstudio.hu

Hívjon minket! Tel.: 06-30/396-8340 vagy 06-30/246 5751

 
austria

Facebook